Hautamäki Training

Teemme työtä ihmisten ja yhteisöjen Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta

– Hautamäki Training Oy

 

N

Jo vuodesta 2007

Hautamäki Training Oy on perustettu vuonna 2007. Yrityksen alku ajoittuu aikaan, jolloin yrityksen perustaja Jari Hautamäki teki työtä suomalaisen miestyön parissa Lyömättömällä Linjalla. Vuonna 2018 Hautamäki siirtyi Espoossa sijaitsevasta päätyöstään kokopäiväiseksi yrittäjäksi Seinäjoelle.

Hautamäki Training on ollut alusta alkaen uutta kokeileva ja kehittyvä yritys. Yrityksessä autetaan ihmisiä löytämään oma ainutkertaisuutensa ja tehdään työtä tuloksia tuottavana esimiestyön / johtamisen ja erilaisten yhteisöjen ja tiimien kehittäjänä. Yritys on palvellut asiakkaitaan laajasti eri puolella Suomea. Suurin osa palveluista on keskittynyt Etelä-Pohjanmaan ja Uudenmaan alueille.

Yritys on menestynyt hyvin ja sen tuella asiakkaat ovat saaneet eteenpäin vieviä eväitä henkilökohtaiseen kasvuun ja uudistumiseen. Yrityksen tuella moni esimies / johtaja on saanut asiantuntevaa apua ja tukea oman toimintansa kehittämiseen. Työllä on ollut vaikuttava merkitys myös erilaisten yhteisöjen ja tiimien menestystarinan kehittymiseen.

Usean vuoden ajan Hautamäki Training Oy:n palveluja on tuottanut Jari Hautamäki. Tapauskohtaisesti työhyvinvointia koskettavissa projekteissa on ollut mukana myös muita alan asiantuntijoita. Lisäksi viimeisen parin vuoden ajan yrityksen asiantuntijana on toiminut toinen koulutettu ja kokenut osaaja.

Viimeisten vuosien aikana tehdystä työstä on noussut esille erilaisia kehittämistarpeita, joihin nyt yritys on valmis vastaamaan entistä suuremmalla joukolla. Olemme vahvistaneet yrityksen asiantuntijuutta niin, että voimme tarjota asiakkaidemme kehittämistoiveista palveluita myös elämäntapavalmennuksen (mieli, ravinto, uni ja liikunta) keinoilla.

Uutta kokeilevana ja kehittyvänä yrityksenä Hautamäki Training Oy toimii jatkossa erilaisista asiantuntijoista koostuvan tiimin avulla. Yrityksen toimitusjohtaja Jari Hautamäki toimii edelleen palvelujen vastaavana tuottajana. Tapauskohtaisesti räätälöimme ja laajennamme myös asiantuntijajoukkoamme asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Hautamäki Training Oy:n tavoitteena on tehdä työtä ihmisten ja yhteisöjen Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Luomme tilaisuuksia, joissa osallistujat saavat itselleen voimavaraistavia kokemuksia. Vahvistamme luovalla työllämme ihmisten kasvua ja uudistumista. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan tavoitteissaan ja elämään todeksi unelmiaan.

Missio

Teemme työtä ihmisten ja yhteisöjen Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta

Arvot:

Ihminen: Ihminen on arvojemme ydin. Haluamme auttaa ja tukea ihmistä löytämään oman ainutkertaisuutensa. Teemme työtä tuloksia tuottavana yhteisöjen kehittäjänä ja synnytämme palavan tunteen työelämään.

Pysähtyminen: Uskomme, että luottamuksellinen ja turvallinen pysähtyminen on käännekohta uudelle tulemiselle. Luomme tilaisuuksia, joissa ihminen ja yhteisöt saavat itselleen voimavaraistavia kokemuksia.

Kasvu: Ilman kasvua ei voi syntyä uutta kukoistusta. Kasvu on tie ihmisen ainutkertaisuuden ja merkityksellisyyden löytämiseen. Tiedämme, että käytössämme olevan kokemuksen ja osaamisen myötä voimme mahdollistaa kasvun asiakkaillemme.

Uudistuminen: Uudistumisen myötä toimimme ihmisinä omien arvojemme ja periaatteidemme mukaisesti. Vahvistamme luovalla työllämme uudistumista, joka luo ihmisille menestystarinaa.

30.05.2024
Johtajuuden kehittäminen

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus