Hautamäki Training

Jari Hautamäki

Kasvun ja Uudistumisen asiantuntija
Sosionomi YAMK
ET. Psykoterapeutti
Työnohjaaja STORY
Master-TSC®
RMP Motivaatio- ja tiimivalmentaja

Olen kotoisin maatilalta, ja maaseudun elämä on vaikuttanut minuun nuoresta pitäen. Isäksi tuleminen ja opiskelut Espoossa 1990-luvulla herättivät kiinnostukseni miehenä olemiseen ja miesten maailmaan. Pääsin työharjoittelun kautta mukaan väkivaltatyöhön ja Lyömättömällä Linjalle auttamaan väkivallasta eroon pyrkiviä miehiä. Tämän työn kautta sain kohdata monia elämän eri asioita, kohdata puhumisen ja tunteiden kätkemisen ja niistä puhumisen kulttuureja. Yli 20 vuotta kestänyt tärkeä ja vaikuttava työ haasteineen lähisuhde- ja perheväkivallan parissa on luonut itselleni merkittävän kokemuspohjan erityisosaamiselleni. Päätin työni Lyömätön Linja Espoossa järjestön toiminnanjohtajana elokuussa 2018, siirtyen kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

 

Osaaminen

Erityisosaamiseni tapahtuu ihmismielen parissa, muutosten kohtaamisessa, esimiestyön- ja johtamisen kehittämisessä. Tunnekeskeinen työ ja eteenpäin vievien ratkaisujen oivalluttaminen ovat vahvuuksiani. Minulla on taito luoda rauhallinen ja turvallinen tila aidolle ihmisten väliselle kohtaamiselle. Tässä pysähtymisen tilassa voi jokainen puhua vaikeistakin asioista ja kertoa tunteistaan kiireettä ja olla oma itsensä.

Tällä hetkellä tapaan asiakastyössäni esimiehiä ja johtajia ja toimin erilaisten työyhteisöjen / työryhmien työnohjaajana. Liikun näissä tehtävissä hyvin laajalla tehtäväkentällä. Vastaan Työhyvinvointiprojektien toteuttamisesta, toimin MaatilaCoachina ja teen myös jonkun verran psykoterapiaa. Kouluttajana toimin tällä hetkellä pääasiallisesti lastensuojelun työkentällä.

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus