Henkilö- ja yrittäjäasiakkaiden palvelut

Unelmat todeksi

Pysähdy arjen keskellä ja löydä oma ainutkertaisuutesi. Vahvista ihmisenä kasvuasi ja uudistu.
Onnistu tavoitteissasi ja elä todeksi unelmiasi.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut:

Psykoterapia

Psykoterapian avulla voit ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Psykoterapiatapaamisen hinta on 90 euroa / 45 min. Arviointi / tutustumiskäynti 54 euroa / 45 min. Palvelu on arvonlisäverotonta terveydenhuollon palvelua. Mahdollisuus Kelan tukemaan terapiaan.

Mentaalivalmennus

Valmennus auttaa sinua löytämään hankalaltakin tuntuvissa tilanteissa mielestäsi askeleet eteenpäin. Mentaalivalmennustapaamisen hinta Seinäjoella 180 euroa / 60 min. ja 250 euroa / 90 min. Hintaan lisätään alv. 24 %. Etelä-Pohjanmaan yrittäjien jäsenenä voit saada valmennustapaamisesta -10% alennuksen.

RMP Motivaatiovalmennus

Valmennuksen avulla selvität sen, mitkä asiat erityisesti lisäävät sinulle tyytyväisyyttä ja menestystä sekä työssä että vapaa-aikana. Löydät persoonasi sisäiset arvot ja motiivit, jotka ohjaavat käyttäytymistäsi ja valintojasi. Ymmärrät paremmin sen, kuka olet ja kykenet luomaan vahvemmin suuntaa onnelliselle elämälle.

Tutustu ja tilaa RMP Motivaatiovalmennus, tästä

Työnohjaus

Koulutetun asiantuntijan tuella saat työnohjauksessa mahdollisuuden käsitellä työhösi liittyviä tilanteita, kehittämistarpeita ja onnistumisia. Työnohjaus mahdollistaa pysähtymisen, jonka myötä voit ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Työnohjaus voi tapahtua yksittäisten työntekijöiden, asiantuntijoiden, yritysten, yrittäjien, työyhteisöjen, työryhmien tai johdon työnohjauksina. Tutustu työnohjaustarinoihin

Tunnelinja

Tunnelinja on digitaalinen palvelu, jonka kautta on mahdollista käydä 1-3 tunnekeskustelua tunneasiantuntijan kanssa. Tunnekeskustelussa tapahtuu tunteiden sanoittamista, puhumista sekä dialogia asiakkaan ja tunneasiantuntijan välillä.

Voit löytää ratkaisun tilanteeseesi ja saada tarvittaessa tietoa myös muista tarjolla olevista palveluista. 

Tutustu Tunnelinjaan: www.tunnelinja.fi 

Elämäntapavalmennus

Tarjoamme elämäntapavalmennusta Seinäjoella ja lähialueilla sekä ravintovalmennusta etäyhteydellä.

Autamme voimaan sinua paremmin ja ohjata kohti terveellisempiä elämäntapoja. Emme tarjoa sinulle tuotetta, vaan henkilökohtaista palvelua. 

Jos haluat tietää aiheesta tarkemmin, käy verkkosivuilla: www.hyvinvoinninaarella.fi tai kysy lisätietoja tästä Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Hidden

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus