Henkilö- ja yrittäjäasiakkaiden palvelut

Unelmat todeksi

Pysähdy arjen keskellä ja löydä oma ainutkertaisuutesi. Vahvista ihmisenä kasvuasi ja uudistu.
Onnistu tavoitteissasi ja elä todeksi unelmiasi.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut:

Psykoterapia

Psykoterapian avulla voit ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Psykoterapiatapaamisen hinta on 90 euroa / 45 min. Arviointi / tutustumiskäynti 54 euroa / 45 min. Palvelu on arvonlisäverotonta terveydenhuollon palvelua. Mahdollisuus Kelan tukemaan terapiaan.

Mentaalivalmennus

Valmennus auttaa sinua löytämään hankalaltakin tuntuvissa tilanteissa mielestäsi askeleet eteenpäin. Mentaalivalmennustapaamisen hinta Seinäjoella 170 euroa / 60 min. ja 240 euroa / 90 min. Hintaan lisätään alv. 24 %. Etelä-Pohjanmaan yrittäjien jäsenenä voit saada valmennustapaamisesta -10% alennuksen.

RMP Motivaatiovalmennus

Valmennuksen avulla selvität sen, mitkä asiat erityisesti lisäävät sinulle tyytyväisyyttä ja menestystä sekä työssä että vapaa-aikana. Löydät persoonasi sisäiset arvot ja motiivit, jotka ohjaavat käyttäytymistäsi ja valintojasi. Ymmärrät paremmin sen, kuka olet ja kykenet luomaan vahvemmin suuntaa onnelliselle elämälle.

Tutustu ja tilaa RMP Motivaatiovalmennus, tästä

Työnohjaus

Koulutetun asiantuntijan tuella saat työnohjauksessa mahdollisuuden käsitellä työhösi liittyviä tilanteita, kehittämistarpeita ja onnistumisia. Työnohjaus mahdollistaa pysähtymisen, jonka myötä voit ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Työnohjaus voi tapahtua yksittäisten työntekijöiden, asiantuntijoiden, yritysten, yrittäjien, työyhteisöjen, työryhmien tai johdon työnohjauksina. Tutustu työnohjaustarinoihin

MaatilaCoach

MaatilaCoach on yrittäjän sparraaja ja ulkopuolisen näkemyksen tuoja. Se on yrittäjän rinnalla kulkeva ammattilainen, joka tukee päätöksentekoa. MaatilaCoach toimintaan osallistuminen on prosessi, jossa pohditaan ja suunnitellaan yrittäjän tulevaisuutta. Tutustu toimintaan, tästä.

Elämäntapavalmennus

Jos haluat tietää aiheesta tarkemmin, kysy lisätietoja tästä

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Hidden

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus