Koulutukset

Mentorikoulutus

Mentorikoulutus on tarkoitettu eri organisaatioille ja yhteisöille, jotka haluavat hyödyntää nykyaikaista mentorointisuhdetta osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Mentorointikoulutuksessa sisäistettävien menetelmien avulla työssä vuosien aikana opitut tiedot ja taidot sekä ns. hiljainen tieto siirtyvät kokeneemmalta työtä aloittelevalle työntekijälle.

Koulutus toteutetaan asiakkaan tarpeet huomioiden kolmena puolen päivän koulutuksena. Koulutusjakson aikana perehdytään teorian ja kokemusten kautta mentorointiprosessiin ja toteutetaan tapahtuneiden mentorointisuhteiden kokemuksellista arviointia.

 

Systeemisen ajattelun ja työmenetelmien täydennyskoulutus

Koulutus on tarkoitettu kehittävästä työotteesta kiinnostuneille työyhteisöille ja niiden työntekijöille. Koulutuksessa osallistujat saavat teoriatietoa Systeemisestä ajattelusta ja aihealueen työkäytäntöön kuuluvista menetelmistä. Koulutus lisää osallistujien kyvykkyyttä asiakkaiden, heidän lähiverkostonsa ja muun yhteistyöverkoston kanssa tapahtuvaan työskentelyyn. Koulutuksessa harjoitellaan Systeemisiä työmenetelmiä ja perehdytetään osallistujat niiden käyttöön henkilökohtaisen kehittämistehtävän avulla.

Täydennyskoulutus koostuu kolmesta lähiopetuspäivästä materiaaleineen. Kouluttajat ovat Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen pätevöimiä Systeemisen toimintamallin kouluttajia.

 

Varaa koulutukset tästä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
07.02.2024
Johtajuuden kehittäminen

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus