Työyhteisön kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Uskomme, että tunneyhteys toiseen ihmiseen, erilaisuuden ymmärtäminen sekä itsensä ja työkaverin arvostaminen ovat tie hyvinvoivaan ja toimivaan työyhteisöön. Työtiimin onnistuminen alkaa mahdollisuudesta aitoon ja avoimeen keskusteluun. Tunne ja henki, ilman niitä tuottavaa työyhteisö ei ole. Me sytytämme tunteen ja puhallamme hengen tiimiisi.

Tarjolla olevat palvelut:

Työnohjaus työyhteisöille ja tiimeille

Työnohjauksessa pysähdytään työasioiden äärelle tehtävään koulutetun asiantuntijan ohjauksessa. Työnohjaustapaamisessa arvioidaan ja kehitetään tehtävää työtä ja varataan aikaa työtehtävien tunnetason jakamiselle. Tunteet voivat liittyvä niin hankaliin työtilanteiseen, kuin hyvää mieltä tuottaviin onnistumisiin. Työnohjaus ylläpitää ja edistää työssä olevien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kehittää työyhteisöjen tuottavuutta.

Työnohjaus on tavoitteellista ja prosessinomaista työskentelyä. Se kestää saman työnohjaajan ohjauksessa yleensä 1-2 vuotta. Työskentelyä voidaan räätälöidä myös lyhyempiin työskentelysuhteisiin, kuten erilaisten kriisitilanteiden käsittelyyn.

Työnohjausten yhteydessä voidaan hyödyntää RMP Motivaatiovalmennusta.
Tutustu työnohjaustarinoihin

Tutustu ja tilaa työnohjaus: Tästä

Dialogifoorumi

Nykyajan työarki on kiireistä ja emme aina välttämättä ehdi riittävästi pysähtyä siihen, millä kaikilla tavoilla saamme työstämme tuloksellista. Dialogifoorumi on puolen päivän tilaisuus, jossa pysähdytään yhteisesti tietyn työhön liittyvän aihealueen äärelle. Foorumin teemat voivat liittyä esimerkiksi työyhteisön erilaisten persoonien tunnistamiseen, luottamuksen rakentamiseen ja työyhteisön pelisääntöihin. Dialogifoorumi vahvistaa työyhteisölle tärkeää tunnetta ja henkeä ja jokainen persoona voi toimia omalla tyylillään yhteisön yhteisen tavoitteen eteen.

Tutustu ja tilaa Dialogifoorumi: tästä

Työhyvinvointiprojekti

Työhyvinvointiprojektin avulla ylläpidetään ja kehitetään yhteisön yhteistoimintaa kokonaisuudessaan niin, että sekä johto että työntekijät huolehtivat perustehtävistään ja työalueistaan yhteisvastuullisesti, huolehtien myös hyvinvoinnistaan. Työhyvinvointiprojekti kytkeytyy yhteisön perustehtävään, kyvykkyyden kasvuun ja uudistumiseen.

Hautamäki Training Oy toteuttamat, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt työhyvinvointiprojektit ovat osoittaneet niiden kattavan hyödyn erityisesti muutostilanteiden läpiviemisessä. Viimeisimmät projektit on toteutettu Tuusulan kunnassa, Lohjan kaupungissa ja Seinäjoella. Löydät kokemuspalautetta projekteista: tästä

Tutustu ja tilaa yhteisöllesi Työhyvinvointiprojekti: tästä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

  • Hidden
30.05.2024
Johtajuuden kehittäminen

Palvelut

Ihminen löytää kanssamme oman ainutkertaisuutensa.
Kehitämme yhteisöt tuottaviksi ja sytytämme palavan menestystunteen työelämään.

Henkilöasiakkaiden ja yrittäjien palvelut

Johtajuuden kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Koulutukset

Elämäntapavalmennus