Aurinkoista ja rentouttavaa kesää meille kaikille!

Vietämme parhaillaan lähestyvää suomalaisen keskikesän Juhannusjuhlaa. Menneen talven, kevään ja alkukesän kiireet ovat toivottavasti mahdollisimman monella meistä taaksejäänyttä elämää. Alkukesän säätilassa on ollut toivomisen varaa, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä.

Lomanviettotavat ovat monenlaisia. Moni meistä viettää kukin ajallaan loma-aikaa joko yksin tai läheistensä seurassa. Toiset nauttivat kesämökeillä, toiset matkustellen kotimaassa tai ulkomailla ja osa meistä toteuttaa loma-aikaansa jollakin muulla tavoin. Yhtään oikeaa tapaa ei ole olemassa, vaan jokainen valitsee joko itse tai yhdessä läheisten kanssa oman tavan rentoutua ja viettää lomanaikaa.

Nauttikaamme kaikki Suomen kesänajasta. Otetaan mahdollisuuksiemme mukaan etäisyyttä arjen kiireisiin. Rauhoitetaan menojamme, pysähdytään, kuunnellaan ja katsellaan kaikkea ympärillämme olevaa. Annetaan itsellemme aikaa ja mielenrauhaa.

Haluan lämpimästi kiittää yritykseni asiakkaita menneen talven, kevään ja alkukesän aikana toteuttamastamme yhteistyöstä. Yhdessä toimien olemme aikaansaaneet laadukkaita tuloksia ja moni yhdessä toteutettu toiminta on tuottanut hyvää mieltä kaikille osallisille!

Toivotan aurinkoista ja rentouttavaa kesää meille kaikille!

Juhannusviikolla 2015 !

Jari Hautamäki